(P) Cu un grill electric premium poți încinge un grătar pe balcon fără să ai probleme cu legea!

27 05. 2022, 13:04
(P) Cu un grill electric premium poți încinge un grătar pe balcon fără să ai probleme cu legea!

Pentru că a devenit deja virală povestea cu “băieții deștepți” care au reușit să-și terorizeze vecinii și să încingă burtierele jurnalelor de știri din țară, la fel ca acel grătar cu cărbuni aprins direct pe balconul apartamentului, cu această ocazie, am găsit și ne-am gândit să vă prezentăm și vouă, o alternativă care nu-ți va aduce poliția la ușă.

Așadar, un grătar electric fără fum devine soluția mult mai potrivită de a savura preparate delicioase direct pe balcon sau în bucătărie, mai ales atunci când afară plouă sau când vrei să mănânci ceva bun, dar pur și simplu, nu ai chef să ieși din casă!

În continuare, vom descoperi împreună, un concept inovativ de grătare Weber Antracit, dotate cu sistem de control al temperaturii i-Grill, ce dau tonul unui nou standard pe piața soluțiilor de gătit la interior sau outdoor. În plus, modelele sunt disponibile și în catalogul prietenilor noștri de la Pefoc, oferite la prețuri atente cu bugetul tău, dar și cu transport asigurat, indiferent de orașul în care locuiești.

Grătarul electric Q1400

În cazul în care nu ești fanul declarat al modelelor de grătare pe cărbuni, acest model electric îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor! Prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al design-ului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționeaza ca un adevărat magnet și care păstrează aroma originală de grătar!

Grătarul electric Q1400 cu suport

Asemănător cu cel descris anterior, acest model este prevazut cu un suport înalt ce contribuie la o utilizare optimă și confortabilă! Bucură-te de experiența gătitului cu ajutorul acestui grătar electric, care dovedește o performanță ridicată, un aspect inovativ și minimalist, precum și siguranță maximă în utilizare –  toate acestea, la un preț de achiziție avantajos și transport asigurat.

Grătarul electric Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu o varianta mai avansată de gratar electric, ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Tu doar pregăteste-ți setul de ustensile grătar pentru că reflectorul de căldură din capac își va face aproape singur treaba, garantând o difuzare uniformă a căldurii pe alimentele gătite pe grill, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau fructelor de mare.

Grătarul electric Q2400 cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, acest model devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Așadar, bucură-te de mâncăruri rafinate care își păstrează aromele delicioase de grătar, cu ajutorul unui dispozitiv avansat de prăjit fără fum. Dacă ești în căutarea unui grătar electric premium la un preț avantajos, care poate fi utilizat cu ușurință și într-un mod sigur, chiar și pe balconul, bucătăria sau terasa locuinței tale, selecția de grătare electrice profesionale marca Weber, devin soluția perfectă pentru tine!